L’imputat Poblet segueix com a president de la Diputació de Tarragona

El PSC justifica l'acord amb CiU amb l'estabilitat
poblet
poblet

CiU i el PSC han assolit un acord amb el qual Josep Poblet, l’alcalde de Vila-seca des del 1993, seguirà com a president de la Diputació de Tarragona per tercer mandat consecutiu. Des de l’abril del 2014, Poblet està imputat en el cas Innova per cinc delictes: prevaricació, malversació de cabals públics, omissió del deure de perseguir delictes, blanqueig de capitals i falsedat documental.

La crossa oferta per Josep Fèlix Ballesteros, l’alcalde socialista de Tarragona, ha estat justificada amb l’argument d’aportar estabilitat i ha estat titllada pel mateix Ballesteros de “conseqüència lògica”. “És el resultat d’un acord entre dues persones que es miren a la cara amb la mirada neta”, ha indicat l’alcalde de Tarragona.

El suport dels socialistes a una Diputació de Tarragona governada per un batlle convergent imputat que, a més, governa un Ajuntament amb sis regidors més també imputats pel mateix escàndol és, segons fonts properes, el resultat de negociacions mantingudes en primera persona per Poblet i Ballesteros, que han anunciat plegats i somrient l’acord.

CiU, que havia perdut la seva majoria a la Diputació de Tarragona -va passar de 14 a 11 representants-, no descarta sumar més socis en aquest ens supramunicipal, per bé que ERC, que n’és la segona força, assenyala que s’ha negat a negociar una proposta que inclogués Poblet com a president.

De moment, només consta un nom com a resultat del pacte sociovergent, el de Poblet com a president. No s’ha comunicat el repartiment de cap altre càrrec.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari