Pressió veïnal contra el projecte de Faus a l’antiga seu de Henkel

Vol aixecar un hotel de quatre estrelles
edific henkel faus
edific henkel faus

Meridia Capital, el fons d’inversió de Javier Faus, el vicepresident econòmic del FC Barcelona els darrers anys, va adquirir per 15,5 milions d’euros l’edifici que fou la seu de Henkel Ibérica, ubicat al carrer de Còrsega de la capital catalana, on pretén aixecar un projecte que els veïns de la zona rebutgen.

Troben que representa un exponent més del model de ciutat basat en l’especulació immobiliària i el turisme. En canvi, el Govern municipal encapçalat per Xavier Trias havia donat el vistiplau a un projecte que defensava adduint que tindrà la virtut de dinamitzar la ciutat.

Consisteix en la construcció d’un complex de 15.000 metres quadrats que inclourà un hotel de quatre estrelles amb 182 habitacions així com un bloc de pisos, cases unifamiliars i 600 metres quadrats de local comercial.

El termini legal perquè el promotor respongui les al·legacions sobre el seu projecte finalitza aquest divendres i els veïns, alguns dels quals pateixen danys estructurals en els edificis adjacents, volen que es paralitzi l’expedient i que l’espai de l’edifici es destini a acollir equipaments o habitatge social.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari