Un sobrecost de 4 milions per fer “més bonica” la Diagonal

La remodelació del tram inicial ha costat 16 milions
Xavier Trias
Xavier Trias

Abans de les municipals de maig, l’equip de govern que encapçala Xavier Trias s’ha afanyat a estrenar, matí sense cotxes inclòs, allò que consideren la gran obra municipal: la reforma de l’avinguda Diagonal de Barcelona. La primera fase de la reforma ha consistit en augmentar l’ample de la zona de vianants i afegir més zones enjardinades. El cost per als barcelonins d’aquesta primera reforma s’eleva a 16,5 milions d’euros, quatre milions més de la quantitat que s’havia pressupostat, per fer “més bonica” la Diagonal, ha dit l’alcalde a ‘VozPópuli‘.

El candidat del PP a l’alcaldia, Alberto Fernández, ha reclamat al govern que “justifiqui el sobrecost de quatre milions d’euros” de la reforma. Perquè ningú de CiU ha explicat, es queixen els populars, que aquests diners no han servit per arreglar el nyap de les rajoles lliscants, els carrils bici sense separador segur o la manca d’ampliació de les parades d’autobús per a persones amb mobilitat reduïda.

L’ampliació de la Diagonal era el projecte estrella del govern socialista de la darrera legislatura. La consulta fallida i un pressupost exorbitant de 200 milions d’euros van passar factura a l’exalcalde Hereu.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari