“O treball o prestació digna”

CUP, Guanyem, PC i Podem donen suport a la tancada a l'església del PI
Representants polítics donen suport a la tancada a l'església del Pi
Representants polítics donen suport a la tancada a l'església del Pi

‘Pa, treball, sostre i dignitat’, reclamen els representants de les marxes per la dignitat de Catalunya des de l’església del Pi de Barcelona on, des de la vigília de Nadal s’han tancat per passar-hi les nits del 24 i del 27. Aquest dissabte, representants de la CUP, de Guanyem, de Procés Constituent, de Podem i d’EUiA, s’hi han acostat per celebrar una roda de premsa per donar notorietat a la tancada protagonitzada per desocupats que demanen: “O treball o prestació digna”.

“La primera violència política és la pobresa. La pobresa del sistema”, ha iniciat el portaveu de la CUP, David Fernàndez. “S’ha de redistribuir la riquesa que es genera. Hi ha recursos i han d’arribar a tothom”, ha manifestat Ada Colau durant el seu torn de paraula. “El principal problema és el sistema econòmic que tenim. La política i l’economia actual generen pobresa, canviem-les. Cal distribuir el treball garantint els sous i les prestacions”, ha estat la crida de Procés Constituent.

La Coordinadora d’Assemblees de Treballadors/es a l’atur de Catalunya demana, en un manifest, la “derogació de la legislació que sosté i estimula la precarietat laboral: prohibició d’acomiadaments, deslocalitzacions i rebuig dels ERO”, així com de les polítiques “d’ajust i austeritat que destrueixen ocupació i retallen drets socials”. Reclama la suspensió “immediata del pagament de l’Estat del deute il·legítim i odiós“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides