Quin embolic s’ha fet TVE amb Pablo Iglesias?

Iglesias a La 1
Iglesias a La 1

Televisió Espanyola no l’encerta a l’hora posar els rètols que anuncien el líder de Podemos, Pablo Iglesias. La 1, en el seu Telediario, definia el dirigent com a “secretario general del PSOE”. I a les notícies de La 2, com a “secretario general de Izquierda Unida”. Vistes les protestes d’alguns treballadors sobre la “censura” que han patit per part de la direcció de l’ens públic a l’hora de tractar algunes informacions, no seria d’estranyar que els haguessin vetat el nom de la formació que lidera Iglesias. O és això, o és que ja donen per fet que el dirigent aglutinarà tot el vot de l’esquerra espanyola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides