Operació Avon

A Catalunya, país de les meravelles, passen coses cada cop més espaterrants que només es poden interpretar en clau surrealista. Per exemple, l’adjudicació per part del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) d’una freqüència de ràdio d’El Pont de Suert a l’Associació Cultural Ràdio Adventista d’Espanya, que té la seu a Madrid. Algú pot explicar què hi pinta una emissora adventista a l’Alta Ribagorça, al bell mig dels Pirineus? Ho dic sense embuts: quants diners s’han mogut sota la taula i qui ha cobrat una “mossegada” corrupta perquè el CAC hagi atorgat aquesta estrambòtica llicència?

Els Adventistes del Setè Dia són una secta cristiana fonamentalista que té el quarter general a Silver Spring (Maryland). El seu “profeta” és William Miller, que va pronosticar que el retorn de Jesucrist a la Terra es produiria, exactament, el 1844. Des d’aleshores, encara esperen. Però, mentrestant, han erigit un pròsper imperi econòmic i dediquen bona part dels seus ingressos a invertir-los en mitjans de comunicació (premsa, ràdio, televisió, internet, satèl·lits…) per tal d’ampliar la clientela. En l’actualitat, es calcula que hi ha uns 20 milions d’adventistes arreu del món.

La Generalitat, en regalar-los una emissora oficial, contribueix amb entusiasme a la propagació de les doctrines dels Adventistes del Setè Dia. Què en pensen d’això els “sobiranistes” bisbes de Solsona i Girona?

La campanya araeslhora, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, ha llançat una crida per aplegar 100.000 voluntaris que expandeixin la bona nova de la independència als 2,5 milions de cases i pisos que hi ha Catalunya. El promotor d’aquesta “operació Avon”, Oriol Soler, preveu que amb el sistema porta a porta s’aconseguiran els 500.000 votants que falten perquè el “sí-sí” guanyi el 9-N. Però, criatura de Déu! Si tothom sap que el 9-N no hi haurà una “consulta amb totes les garanties democràtiques i de participació possibles” i “d’acord amb els marcs legals”, com acaba d’aprovar el bloc pel “dret a decidir” del Parlament de Catalunya!

De moment, la campanya araeslhora ha reclutat uns 17.000 voluntaris, entre els quals personatges de l’star system català com Quim Monzó, Karmele Marchante, Quim Masferrer, Empar Moliné o Toni Soler. Emulant els Testimonis de Jehovà, aquesta legió de predicadors té per davant l’engrescadora tasca de predicar als “infidels”, que habiten majoritàriament a l’extraradi de l’Eixample, el Paradís de la Independència Perduda. A partir del dia 4 d’octubre, preparem-nos pel ding dong dels 100.000 fills de Guifré el Pilós. Pressupost de l'”operació Avon”: cinc milions d’euros. S’accepten donatius.

La política internacional de Catalunya-Estructura d’Estat també és per llogar-hi cadires. Donem un suport total als independentistes escocesos que es volen separar del Regne Unit.., a la vegada que donem un suport total als “llanitos” de Gibraltar que no es volen separar del Regne Unit! Això del “dret a decidir” té aquestes coses…

(Visited 40 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari