L’oficina de Pujol costa 175.000 euros al Govern

I la de Montilla, 98.000
L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol
L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol

Acostumat a retallar, el Departament de presidència de la Generalitat veurà alleugerit com l’abandonament forçat, per part de l’expresident Pujol, del seu despatx, estalvia 175.667 euros anuals a les arques públiques. Pujol ha començat a buidar l’oficina de 441 metres quadrats que tenia a la seva disponibilitat en ple Passeig de Gràcia de Barcelona.

Els expresidents tenen dret a un despatx, xofer i un sou vitalici de 86.400 euros. Pujol ha renunciat, diu el diari ‘El Confidencial‘, a l’oficina i al personal que li correspon: tres llocs de treball adscrits al seu servei amb dedicació especial i assimilats, a efectes de retribució, a un nivell 30 i dos nivells 22, escollits al seu parer i inclosos en les despeses de personal eventual del Departament de presidència.

Per sota de l’expresident, un altre exmandatari, José Montilla, disposa d’un despatx de 310 metres quadrats a l’Avinguda Diagonal que té un lloguer de 98.411 euros. L’exlíder socialista, que disposa de dues secretàries i un cap de gabinet, ja ha dit que no pensa renunciar a aquests privilegis que li són reconeguts.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari