Coca-Cola juga brut

La multinacional torna a contractar eventuals sense tenir l'ERO resolt
planta Cobega Coca-Cola
planta Cobega Coca-Cola

Inspecció de Treball està passant la lupa per l’activitat de Coca-Cola per haver contractat Eulen, propietari de l’empresa de treball temporal Flexiplán, per disposar de treballadors eventuals mentre la multinacional aplica l’ERO, informa ‘El Economista‘.

Treball ja va alertar, en un informe recent, que Coca-Cola Iberian Partners, l’embotelladora, va contractar 170 persones de manera temporal i 40 indefinits a la vegada que feia fora 154 treballadors, entre el 24 de gener i el 14 de març.

Els sindicats han denunciat la gestió de la multinacional. Juan Carlos Asenjo, del comitè d’empresa de Fuenlabrada i afiliat a CCOO, assegura que “hi ha personal eventual contractat a través d’Eulen, que s’està encarregant del trasllat del producte des de Fuenlabrada a altres centres de producció, mentre hi ha conductors de carretons amb contracte fixe sense fer res, que esperen una carta d’acomiadament o la certificació de trasllat a un altre centre”.

Coca-Cola replica que “l’empresa és lliure de contractar a qui consideri oportú per a la realització de la feina un cop que l’ERE ja ha conclòs”. El judici, el 3 de juny a l’Audiència.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari