Sánchez-Camacho perd la demanda contra EL TRIANGLE

Ens reclamava 160.000 euros per la gravació de La Camarca i 40.000 euros per dues portades de la revista
L'exlíder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho

La jutgessa Gemma Vives, titular del Jutjat de 1ª Instància n. 22 de Barcelona, en una llarga i documentada sentència de 19 pàgines, ha decidit “desestimar totalment” la denúncia presentada per la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, contra l’empresa editora de la nostra revista i del nostre diari i, a més, imposa a la diputada i senadora el pagament de les costes judicials del procés.

La demanda d’Alicia Sánchez-Camacho contra EL TRIANGLE va ser presentada el 16 de juliol de l’any passat, una setmana després de la publicació a la nostra web (www.eltriangle.eu) d’un link que permetia escoltar íntegrament el contingut del famós dinar que la diputada va mantenir, el 7 de juliol de 2010, amb Vicky Álvarez, l’examant de Jordi Pujol Jr., en un reservat del restaurant La Camarga i que va ser enregistrat per l’agència d’investigació Método 3 amb un aparell amagat en un gerro de flors. Però la presidenta del PP català, per donar més càrrega de profunditat a l’acusació contra nosaltres, va ampliar-la amb l’aportació de dues portades satíriques d’EL TRIANGLE on hi sortia reflectida, juntament amb altres personatges de la vida política: una del 17 de juny de 2011 i una altra del 22 de febrer de 2013.

Alicia Sánchez-Camacho volia manipular la justícia amb un pack d’acusacions contra EL TRIANGLE per tal d’intentar demostrar que era víctima d’una suposada persecució sistemàtica i obsessiva per part de la revista i ens reclamava el pagament d’una multa total de 200.00 euros: 160.000 euros per la reproducció de la conversa de La Camarga i 20.000 euros per cadascuna de les portades.

Però la jutgessa ha desmuntat aquesta barreja de naps i cols i, en els tres casos denunciats ha decidit desestimar amb contundència les al·legacions que sustentaven la demanda d’Alicia Sánchez-Camacho. En aplicació de l’ordenament judicial, la presidenta del PP de Catalunya pot recórrer aquesta sentència davant l’Audiència de Barcelona en un termini de vint dies.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari