Aconsellen Matas que accepti la garjola

Així podria acollir-se al tercer grau gairebé des del principi
jaume matas_
jaume matas_

Els advocats que han defensat durant els últims mesos l’expresident balear i exministre de Medi Ambient Jaume Matas l’han aconsellat que ingressi a la presó voluntàriament per complir amb els 9 mesos als quals va ser condemnat per tràfic d’influències en una de les peces del cas Palma Arena en què estava imputat, informa El Mundo.

Aquests juristes consideren que, d’aquesta manera, podria evitar que el fotografiessin quan entrés, triar presó i demanar el tercer grau immediatament, si no obtingués l’indult demanat al Govern, una possibilitat contra la qual s’ha pronunciat, l’abril passat, el Tribunal Suprem.

Canvi d’advocats
Es dóna la circumstància que Matas ha canviat recentment d’advocats. Els exmagistrats Miquel Arbona i Pilar Gómez Pavón el defensaran en les peces restants del cas Palma Arena i en el cas Nóos, com va comunicar l’expresident balear al jutge José Castro a finals del mes d’Abril.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari