Teixeira viu a Andorra, de moment

Una gestoria de Sandro Rosell va tramitar el permís de residència del seu amic i expresident de la CBF, que ara podria ser retirat pel govern andorrà
Ricardo Teixeira
Ricardo Teixeira

El govern andorrà ha confirmat aquest dimarts en un comunicat que l’expresident de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), Ricardo Teixeira, és resident passiu a Andorra des del mes de novembre passat, però adverteix que li podria retirar la residència si es confirmen les “informacions sobre presumptes accions fraudulentes al Brasil”.

 

Segons el Govern d’Andorra, Teixeira va sol·licitar la residència al setembre del 2012. Entre la documentació presentada hi havia un certificat de la Policia Federal del Brasil on constava que l’expresident de la CBF no tenia antecedents penals, per la qual cosa se li va autoritzar la residència passiva, és a dir no lucrativa.

 

El passat mes de maig, la Policia andorrana va obtenir informacions sobre els casos de corrupció que esquitxen Teixeira al Brasil. Quan va sol·licitar més informació sobre aquests afers a les autoritats brasileres es va trobar amb l’obstrucció de la Policia Federal, que fins avui no ha donat cap resposta.

 

El permís de residència de Teixeira, que ara podria ser retirat pel govern andorrà, havia estat tramitat per una gestoria de la qual és soci el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, segons ha revelat el ‘Diari d’Andorra’. Tots dos, Rosell i Teixeira, són investigats per la justícia brasilera per presumpta falsificació de documents i desviament de fons procedents de partits amistosos de la selecció del Brasil.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari