Teófila Martínez no aprèn i ara denuncia els seus ‘fakes’

L'alcaldessa de Cadis es defensa de les seves polèmiques declaracions en les quals va assegurar que "hi ha gent que demana per menjar que té Twitter, que costa diners"
L'alcaldessa de Cadis, Teófila Martínez (PP)
L'alcaldessa de Cadis, Teófila Martínez (PP)

L’alcaldessa de Cadis i diputada al Congrés pel PP, Teófila Martínez, ha tornat a demostrar el seu poc coneixement de les xarxes socials al denunciar que existeixen comptes falsos a Twitter que suplanten la seva identitat i fins i tot utilitzen la seva imatge -fenomen habitual per a la majoria de personatges públics polèmics- per denigrar-la. Aquests comptes, conegudes com ‘fakes’ -anglicisme que es tradueix literalment com a ‘falsos’- són acceptats per la xarxa social i algunes d’ells són molt populars. Martínez ha assegurat en un comunicat que ha denunciat els comptes i fins i tot ha anat més enllà en assegurar que es reserva el dret a emprendre les mesures legals que estimi oportunes.

Per a l’alcaldessa de Cadis, les seves polèmiques declaracions en les quals va assegurar que “hi ha gent que demana per menjar que té Twitter, que costa diners”, s’han convertit en polèmica per culpa dels periodistes que van tallar la cita abans d’hora, doncs segons ha assegurat, ella volia dir que el que costa diners és la connexió a Internet necessària per fer servir Twitter.

A més, Teófila Martínez atribueix les declaracions a un context local, referint-se a l’Enterrament del Verat de Cadis, que lamenta que hagi sofert un boicot a través de Twitter, del que culpa “gent de Cadis que efectivament ve a l’Ajuntament a demanar i després manegen telèfons d’última generació amb connexió a Internet, que és, com a poc, cridaner”. L’alcaldessa finalitza la seva defensa reconeixent que “una altra qüestió és que no utilitzés els termes del llenguatge habitual en el camp de les noves tecnologies“, conclou.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari