Dolors Montserrat, candidata del PP a les eleccions europees del 9-J

Segons Feijóo, l'elecció de la catalana "acredita" que els populars coneixen "la prioritat que ha de tenir Catalunya"

La candidata del PP a les eleccions europees, Dolors Montserrat (Premsa PP)

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat que la portaveu del partit al Parlament Europeu, Dolors Montserrat, serà la candidata de la formació a les eleccions europees del pròxim 9 de juny. Segons ha defensat Feijóo, “el fet que una catalana encapçali la nostra llista al Parlament Europeu acredita que el Partit Popular del conjunt d’Espanya sap molt bé la prioritat que ha de tenir Catalunya en les nostres conviccions”.

El líder dels populars ha participat aquest divendres en un acte de campanya a Figueres (Alt Empordà) amb motiu de les eleccions catalanes del pròxim 12 de maig, en el qual ha donat a conèixer l’elecció de Montserrat com a cap de llista pel 9-J. Ho ha fet acompanyat de la mateixa candidata europea i del número 1 del PPC per Girona el 12-M, Jaume Veray.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari