Junts i PSC tomben declaració de suport a les treballadores denunciades pel cas Casol

ERC, CUP i comuns impulsaven el text per defensar el protocol parlamentari contra l'assetjament

Cristina Casol - Foto: ACN, Nico Tomás

Junts i PSC no han permès que prosperi la declaració impulsada per ERC, CUP i comuns de suport a les treballadores denunciades per Junts pel cas de l’exdiputada Cristina Casol. Una proposta de declaració que s’ha tractat en la reunió de representants dels grups a la Diputació Permanent.

El text posava en valor el pla d’igualtat de la cambra catalana i les tres formacions rebutjaven qualsevol intent per “deslegitimar i criminalitzar” tant el protocol contra les violències masclistes com les persones que n’han fet ús.

El text també denunciava la “persecució i denúncia” de les professionals encarregades de l’aplicació d’aquest protocol. Junts va presentar una querella contra l’empresa externa que va investigar la denúncia de Casol.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari