CCOO denuncia l’acomiadament de cinc actors de Port Aventura per reclamar drets laborals

L'empresa subcontractada Fantasía Animació deixa fora de la nova temporada els treballadors, que volien que es complís el seu conveni

PortAventura

L’equip d’actors de Stunt Show, un espectacle d’especialistes de Port Aventura, ha estat acomiadat després d’haver reclamat que es complís el conveni laboral, ha comunicat aquest divendres el sindicat CCOO.

L’empresa subcontractada Fantasía Animació, segons denuncia el sindicat, els havia comunicat que l’espectacle no es tornaria a fer la present temporada, però finalment ha tornat amb nous actors.

L’equip d’actors de l’anterior temporada havia assenyalat diverses irregularitats. Tot i que l’empresa va accedir a donar-los els dos dies de descans setmanals que marca el conveni, i que no havien gaudit inicialment, no es van resoldre qüestions com els dies lliures no gaudits, el còmput de les hores treballades de més i l’adscripció al conveni correcte, ja que estaven adscrits al de ballarins o músics.

CCOO ha destacat que és habitual en el món de l’espectacle que els artistes pateixin condicions laborals dures, i que en aquest cas es tracta de treballadors que havien complert amb les seves obligacions laborals i que, en algun cas, acumulen una experiència de 14 anys.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari