Borràs defensa “l’actitud ferma” de Junts en la llei d’amnistia i acusa ERC de “no voler molestar els socialistes”

La líder de Junts creu que "l'ofensiva" contra Puigdemont vol evitar que sigui candidat a les europees però fracassarà

La presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs, al Consell Nacional del partit a Llagostera (Ariadna Reche, ACN)
La presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs, al Consell Nacional del partit a Llagostera (Ariadna Reche, ACN).

La presidenta de JxCat, Laura Borràs, ha defensat aquest dissabte “l’actitud ferma” del partit en la negociació sobre la llei d’amnistia, que ha remarcat que ha de “complicar tant com sigui possible” els “intents de sabotejar-la”. En un discurs al Consell Nacional de Junts a Llagostera, Borràs ha acusat el govern d’ERC liderat per Pere Aragonès de culminar la “sociodependència”.

La líder de Junts ha acusat ERC de no “voler molestar els socialistes”. Borràs també ha assegurat que “l’ofensiva judicial” contra l’expresident Carles Puigdemont i l’acusació de terrorisme és “indigne”. “Volen evitar que sigui candidat, com ho van voler fa cinc anys. No ho van aconseguir llavors, ni ho aconseguiran ara”, ha avisat, en referència a les europees.

Durant la seva intervenció al Consell Nacional que Junts per Catalunya celebra aquest dissabte a Llagostera (Gironès), Borràs ha assegurat que el partit que lidera vol un llei d’amnistia “com més robusta millor, per no deixar ningú enrere”. Borràs també s’ha mostrat convençuda que “molesta” que siguin “radicalment independentistes, que vol dir també ser radicalment democràtics”.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari