Tancat l’acord pel traspàs de Rodalies al govern basc

El pacte contempla la transferència d'algunes infraestructures

Inigo Urkullu

El govern espanyol i el basc han tancat aquest divendres l’acord per traspassar la competència del servei de Rodalies. Segons ha confirmat la consellera autonòmica de governança pública, Olatz Garamendi, també es contempla la transferència d’algunes infraestructures ferroviàries.

El servei de trens de curta distància era una de les concessions que l’executiu d’Íñigo Urkullu esperava tancar abans del final del seu mandat, que acabarà amb les eleccions basques convocades ahir, i que tindran lloc el pròxim 21 d’abril.

Segons ha detallat Garamendi en roda de premsa, el traspàs haurà de ser ratificat a la comissió mixta de transferències, que no té data encara.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari