Illa trasllada a Aragonès “la disposició del PSC” per ajudar a fer front a la sequera

El president català i el cap de l'oposició s'han trucat el dia que s'espera que es declari l'emergència

    El president del govern català, Pere Aragonès, i el líder del PSC, Salvador Illa, encaixant les mans (ACN, Sílvia Jardí)

    El líder del PSC, Salvador Illa, ha traslladat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, “la disposició” dels socialistes per ajudar a fer front a la sequera. “És el moment de la responsabilitat i la col·laboració entre administracions. El PSC serà a la solució”, ha afirmat Illa en una piulada a X. En aquest sentit, el cap de l’oposició ha explicat que aquest matí ha mantingut una trucada telefònica amb el president català per fer-li arribar la seva predisposició.

    Des de la Generalitat subratllen que es manté contacte amb els socialistes, també amb el Ministeri de Transició Ecològica, per si cal desbloquejar alguna mesura que requereixi l’aval o l’impuls de l’Estat. De moment, però, l’executiu d’Aragonès destaca la predisposició de Madrid pel que fa a la gestió de la sequera.

    Precisament, aquest dijous s’espera que el govern català declari l’emergència per sequera al sistema Ter-Llobregat. Aquest matí hi ha prevista una reunió de la Comissió Interdepartamental de Sequera, i fonts de la Presidència han destacat que tothom és conscient de la situació i actuarà amb responsabilitat.

    (Visited 47 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari