Junts i ERC encara negocien esmenes per blindar els investigats del Tsunami i els CDR

El PSOE manté el rebuig a aquesta opció i sosté que la llei d'amnistia ja estat "ben armada i reforçada"

Rufián amb Nogueras

Junts i ERC han afirmat aquest dijous que continuaran negociant amb el PSOE les esmenes que han presentat per al blindatge de la llei d’amnistia, amb l’objectiu que se’n puguin beneficiar els investigats dels CDR i de Tsunami Democràtic, als quals el jutge de l’Audiència Nacional Manuel Garcia Castellón atribueix el delicte de terrorisme.

El PSOE, però, descarta aquesta opció. El seu portaveu al Congrés, Patxi López, ha afirmat que el PSOE “dialogarà sempre”, però ha considerat que “la llei ja està ben armada i ben reforçada”.

Aquestes són les posicions després de la celebració de la ponència de la llei d’amnistia, on els grups han incorporat, amb el vot a favor de Junts, les vuit esmenes tècniques pactades entre el PSOE, Sumar, ERC, Bildu i el BNG.

El PSOE ha impedit que prosperessin la resta de les esmenes que havien presentat Junts (11) i ERC (4) que volen anar més enllà en el blindatge de la llei i impedir que la imputació de terrorisme exclogui de l’amnistia els CDR i investigats del Tsunami, difon l’ACN.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari