La CUP acusa Junts d’atiar un discurs racista propi de la ultradreta per “esgarrapar quatre vots”

La diputada Laia Estrada acusa la formació d'haver orquestrat una operació "propagandística"

La diputada de la CUP Laia Estrada durant la protesta de les Intermeres de Catalunya (ACN)
La diputada de la CUP Laia Estrada durant la protesta de les Intermeres de Catalunya (ACN).

La CUP ha acusat Junts d’haver orquestrat una “operació propagandística” que s’ha de veure “en què acaba” en l’acord de la formació amb el PSOE sobre immigració. Considera que s’ha fet sota la premissa d’un discurs propi de la “ultradreta” i “totalment racista”.

“És una irresponsabilitat per part de Junts per Catalunya i és desaprofitar l’ocasió que teníem de palar d’integració per enquistar-te en un discurs racista per esgarrapar quatre vots”, ha assegurat la diputada de la CUP Laia Estrada aquest dissabte en una atenció a mitjans en el marc de les mobilitzacions de les Infermeres a Barcelona. També ha lamentat que la negociació no s’hagi fet amb perspectiva de reclamar “més competències” en matèria d’immigració.

Estrada s’ha preguntat si es tracta d’un acord de traspàs o d’una delegació en matèria d’immigració i acusa Junts de no haver abordat el tema sota la perspectiva de reclamar “més competències” en matèria d’immigració, fer avançar procés d’autodeterminació i construir un país “més just” i que treballi perquè tothom tingui “vides dignes”.

(Visited 100 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari