Les infermeres surten altre cop al carrer per reivindicar millores un mes després de l’inici de la vaga indefinida

Milers de persones es manifesten a Barcelona per denunciar la manca d'inversió del Govern en el col·lectiu

Infermeres de Catalunya protesten al centre de Barcelona (Blanca Blay, ACN)
Infermeres de Catalunya protesten al centre de Barcelona (Blanca Blay, ACN).

Les infermeres han tornat a sortir un dia més als carrers per reivindicar millores laborals i reconeixement cap a la professió. Milers de persones, 3.500 segons la Guàrdia Urbana, han recorregut aquest dissabte al matí el centre de Barcelona en una manifestació convocada sota el lema “Un govern que no inverteix en les seves infermeres és un govern que les condemna a l’exili”.

La manifestació té lloc un mes després de l’inici de la vaga indefinida, que va començar el 12 de desembre. La mobilització ha començat a Diagonal amb Passeig de Gràcia i ha fet parada final a l’Estació de França, un símbol escollit per a “l’exili” al qual es veuen “condemnades” les professionals.

Entre els cartells visibles durant la protesta alguns missatges com “Llevadores diem prou”, “No és un acord, és un desacord”, “Fins els ovaris” i “La vocació no és explotació”. També s’han escoltat proclames i crits com “SOS auxili, anem a l’exili”, “Si el sistema no paga: vaga, vaga, vaga” i “Mans amunt, no volem més fum”.

(Visited 210 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari