A la consellera Anna Simó li balla la cadira per PISA

La darrera crisi a la qual s’enfronta el Govern de la Generalitat ha arribat de la mà dels resultats de l’informe PISA. Catalunya ha quedat per sota de la mitjana espanyola i europea, i la catàstrofe política estava servida. La reacció del Govern, lluny de fer autocrítica i plantejar mesures concretes, va ser erràtica. Alts càrrecs d’Educació atribuint els resultats a la sobrerepresentació de la immigració, la rectificació 24 hores més tard sense assumir responsabilitats, i compareixences públiques de la consellera, Anna Simó, que han encès més els ànims de la comunitat educativa.

Des de dins del Govern es van reclamar canvis i girs contundents, i Simó va rebutjar intromissions. Aquest qüestionament, però, està posant en perill la mateixa consellera, que podria veure com acaba cessada si la situació no es redreça.

(Visited 14 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari