Quin missatge a X del secretari de Mitjans de Comunicació ha deixat tothom bocabadat?

El que va publicar dimecres en què recuperava una entrevista a Salvador Illa a RAC1 del passat mes de febrer. En aquesta entrevista, el primer secretari del PSC va dir que l’Agència Catalana de Notícies (ACN) hauria de dependre de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i no fer-ho directament del govern de la Generalitat. “Imaginin vostès que el secretari d’Estat de Comunicació del govern d’Espanya presidís l’agència EFE”, va dir en el programa El món a RAC1, presentat per Jordi Basté. Oriol Duran, secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió de la Generalitat, va citar aquesta frase i la va acompanyar del titular d’eldiario.es que informava que “El govern proposa a l’ex-secretari d’Estat Miguel Ángel Oliver com nou president de l’agència EFE”.

El secretari de Mitjans de la Generalitat pretenia mostrar com a contradicció les declaracions d’Illa i l’anunci del govern espanyol que proposaria Oliver per presidir l’agència pública de notícies. El cas és que Duran compagina el seu càrrec al govern català amb la presidència de l’Agència Catalana de Notícies. Oliver va ser secretari d’Estat de Comunicació entre els anys 2018 i 2021. Duran qüestiona que es compatibilitzi haver estat secretari de Comunicació d’un govern fa un parell d’anys amb presidir una agència pública de notícies però ell ocupa els dos càrrecs alhora.

“Doncs aquí el govern de la Generalitat nomena directament el President de l’ACN. Nefast igualment”, li va recordar el Sindicat de Periodistes de Catalunya de TV3.

(Visited 468 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari