Obren un expedient sancionador a dos tallers de Torredembarra per acumular residus contaminants

Un dels locals de reparació de vehicles també estava connectat il·legalment a la xarxa elèctrica

Imatge de diversos vehicles de la Policia Local de Torredembarra, de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional davant la comissaria (ACN)

L’Ajuntament de Torredembarra i el Departament de Medi Ambient han obert un expedient sancionador a dos locals de reparació de vehicles de Torredembarra (Tarragonès) per no disposar de la documentació necessària i per acumular una gran quantitat de residus que, per la seva alta contaminació, necessiten un procediment de reciclatge específic. Ho han fet després que el passat 23 d’octubre la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional iniciessin un operatiu conjunt contra naus de reparació il·legal de vehicles al polígon Roques Planes. Durant les inspeccions, els cossos policials també van determinar que un dels tallers estava connectat il·legalment a la xarxa elèctrica, cometent un delicte per defraudació de fluids elèctrics.

L’operatiu també va evidenciar diverses infraccions lleus per irregularitats respecte a la vigència en les revisions de la maquinària que els tallers utilitzaven per a les reparacions, així com infraccions per ús no autoritzat del sòl rural i diverses irregularitats en la contractació del seu personal.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari