Shakira reconeix el frau fiscal i pacta una pena de 3 anys de presó que no complirà

La cantant colombiana evita el judici a l'Audiència de Barcelona i admet els fets en una breu vista oral

La cantant colombiana Shakira ha reconegut aquest dilluns que va cometre frau fiscal del 2012 al 2014 per valor d’uns 14,5 milions d’euros i ha acceptat una pena de tres anys de presó, que no complirà i substituirà per una multa. Shakira ja ha pagat tot l’import defraudat i un 50% més de penalització.

La fiscalia li demanava inicialment 8 anys i 2 mesos de presó per defraudar 14,5 milions d’euros entre el 2012 i el 2014 en l’IRPF i l’Impost de Patrimoni, a més de 23,7 milions de multa i 18 anys i un mes sense rebre incentius fiscals. La sentència estableix que Shakira va simular que vivia fora d’Espanya quan ja vivia a Barcelona amb el futbolista del Barça Gerard Piqué.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari