La jutgessa de Tarragona obre judici oral contra els tres directius d’IQOXE en el moment de l’explosió

La instructora del cas imposa una fiança de responsabilitat civil de 20 milions d'euros als acusats

Imatge de les instal·lacions d'IQOXE al polígon sud de Tarragona (ACN)

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Tarragona ha dictat aquest divendres l’obertura del judici oral contra els tres directius d’Iqoxe en el moment de l’explosió que va tenir lloc el 14 de gener de 2020. La jutgessa acusa els tres exresponsables de tres delictes d’homicidi imprudent, tres d’estralls, deu de lesions imprudents, tres de lesions lleus imprudents i un delicte de danys imprudents.

També els atribueix els delictes de funcionament habitual de l’empresa en condicions inadequades de seguretat i un altre contra els drets dels treballadors, difon l’ACN.

Paral·lelament, la jutgessa instructora ha processat l’empresa, com a persona jurídica, per aquests dos últims delictes i el d’estralls. A més, ha imposat als acusats una fiança de responsabilitat civil de 20 milions d’euros.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari