Feijóo condemna els aldarulls, però avisa el PSOE: “Quan amnisties la violència no pots donar lliçons”

El líder del PP considera que "la violència no té cabuda en democràcia i s'ha de rebutjar sempre"

    El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, en una reunió al Congrés amb el seu partit (PP)

    El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha condemnat aquest dijous els aldarulls violents viscuts els darrers dies al voltant de la seu central del PSOE a Madrid, i ha afirmat que “la violència no té cabuda en democràcia i s’ha de rebutjar sempre”. En una reunió amb dirigents populars al Congrés, el president del Partit Popular ha apuntat que aquestes escenes s’han de denunciar tant si venen d’ultres d’extrema esquerra com d’extrema dreta, però ha avisat al PSOE que si pretén amnistiar la violència, en referència a l’independentisme català, “no pot donar cap lliçó”.

    “Quan tu pretens amnistiar la violència no pots donar cap exemple ni cap lliçó a aquells que la condemnem”, ha manifestat Feijóo, que ha assenyalat que si bé la violència és incompatible amb els valors democràtics també ho és la seva “impunitat”. “No acceptarem cap lliçó dels qui van convocar manifestacions a les seus del nostre partit, dels qui van llogar autobusos per protestar contra els resultats electorals, dels que van fer escarnis a dirigents o membres del govern del PP o van rodejar el Congrés”, ha afegit el líder del PP.

    Segons ha dit Feijóo aquest dimecres, d’un costat estan aquells qui “comenten o amnistien” actes violents o antidemocràtics i, de l’altra, els que condemnen “ambdues coses”. “Final del conte, no hi ha més història”, ha asseverat. A parer seu, les situacions dels darrers dies no “estigmatitzaran” l'”oposició cívica” al “disparat” que, a parer seu, suposa l’amnistia als encausats del procés. En aquest sentit, el líder del PP ha apostat per continuar convocant manifestacions “pacífiques” en defensa de l’Estat de dret: “No normalitzarem el que està passant ni deixarem que caigui en l’oblit”, ha afirmat.

    (Visited 24 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari