El PP demana a Brussel·les “actuar” contra la llei d’amnistia per “vulnerar l’Estat de dret”

Montserrat diu a la CE que no pot "mirar cap a un altre costat" davant la "vulneració de principis que diu defensar"

L’eurodiputada del PP, Dolors Montserrat, ha demanat a la Comissió Europea “actuar” contra l’amnistia negociada pel PSOE amb l’independentisme perquè “vulnera l’Estat de dret, la igualtat i la separació de poders”. En una carta dirigida a l’executiu comunitari, Montserrat ha denunciat que “l’amnistia massiva que prepara Sánchez és un pagament als seus socis a canvi del seu suport parlamentari”.

Montserrat ha afirmat que “la UE no pot mirar cap a un altre costat quan es vulneren principis que diu defensar. El govern en funcions està esborrant la justícia amnistiant els condemnats, processats i fugats”. L’eurodiputada popular ha preguntat a la Comissió Europea si considera que una llei d’amnistia “vulnera els principis d’igualtat i de separació de poders”.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari