Feijóo afirma que una llei d’amnistia “convertirà en repressor el TS”

El líder del PP atribueix l'acord amb l'independentisme a "la necessitat de Sánchez" i el seu "interès particular"

Alberto Núñez Feijóo.

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha assegurat aquest dijous que una eventual llei d’amnistia serà un “cop als fonaments de la independència del poder judicial” que “convertirà en repressor el Tribunal Suprem“. “Debilitarà el nostre estat de les autonomies incrementant els privilegis d’una minoria política i acabant amb la igualtat dels espanyols”, ha afirmat en un esmorzar informatiu a Madrid.

El dirigent popular, que insinuat que la proposta sobre el perdó es presentarà aviat, ha dit que la mesura sorgeix únicament la “necessitat de Sánchez” no de “l’interès general”. “És el seu exclusiu interès particular”, ha conclòs.”Sánchez els dona tot, sense demanar una altra cosa que ho deixin romandre al poder”, ha lamentat Feijóo.

D’altra banda, ha assegurat que el que mou al president del govern central en funcions no és la “convivència” sinó la “conveniència” i ha dit que la “majoria social” d’Espanya està en contra de l’amnistia que està negociant el PSOE amb els partits independentistes. Per a Feijóo, el líder socialista Pedro Sánchez està posant el govern d’Espanya “al límit del precipici constitucional”.

En referència a la foto entre el secretari d’Organització socialista, Santos Cerdán, amb l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Bèlgica, el líder del PP ha dit que “aquesta setmana ha arribat a utilitzar el dia de l’aniversari de la futura cap de l’Estat per tapar una decisió indigna”.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari