La Cambra de Barcelona rebutja sumar-se a la proposta de Foment per ampliar l’aeroport

Santacreu apunta que "és massa aviat" per "prendre una decisió" sobre les conclusions de la patronal catalana

  El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Santacreu, durant una roda de premsa (ACN)

  El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Santacreu, ha apostat per un “diàleg transversal” sobre l’ampliació de l’aeroport del Prat i ha evitat per ara sumar-se a les conclusions de la proposta de Foment del Treball. “Hem participat de l’elaboració de l’estudi, però no ens sumem a les conclusions finals perquè és massa aviat per l’actual equip de la Cambra prendre una decisió”, ha detallat Santacreu aquest dimecres.

  El president de l’ens ha considerat que es tracta d’un tema “molt complex” i ha apuntat que, a parer seu, la infraestructura necessita un “canvi de model” que prioritzi els vols transoceànics. Preguntat per la decisió d’assistir dilluns a un acte d’Òmnium Cultural en comptes de la presentació de la proposta de Foment, Santacreu ha indicat que “hi ha un component econòmic importantíssim” a l’hora de reclamar l’oficialitat del català a la Unió Europea (UE). “És un tema que ens interessa a totes les empreses del país”, ha assegurat.

  Sobre Rodalies, el president de la Cambra ha assegurat que el traspàs “integral” seria un “element de millora claríssim” del servei. A més, ha avançat que l’ens està elaborant informes sobre l’impacte del transport amb relació al “problema” d’accés a l’habitatge i ha remarcat que la millora de Rodalies és una qüestió “cabdal”.

  (Visited 36 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari