ERC es reuneix amb Bolaños per obrir l’autodeterminació

Fonts socialistes asseguren que "en cap cas l'autodeterminació és a l'agenda del PSOE"

El portaveu d'ERC al Parlament, Josep Maria Jové Lladó, durant una intervenció a la sessió de control (ACN)

El ministre de la Presidència en funcions del govern espanyol, Félix Bolaños, s’ha reunit aquest divendres al matí amb el president del Consell Nacional d’ERC, Josep Maria Jové, segons ha avançat El Nacional. L’ha trobada ha tingut lloc en el marc dels contactes que el PSOE duu a terme per buscar suports per a la investidura de Pedro Sánchez.

Bolaños i Jové formen part dels equips respectius dels dos partits que duen a terme les negociacions. ERC no ha volgut fer cap referència a la trobada i només ha recordat que no fa comentaris sobre les negociacions. La reunió ha tingut lloc a l’hotel l’Eixample de Barcelona, segons afirma el mitjà digital.

Els republicans conserven l’esperança d’una negociació per a l’autodeterminació que van veure propera després de les declaracions d’ahir de Salvador Illa, que es va posicionar a favor de recuperar la taula de diàleg entre la Generalitat i el Govern perquè segons ell “ha donat els seus fruits” , sense que això impliqués necessàriament parlar sobre autodeterminació.

Això no obstants, fonts socialistes asseguren que “en cap cas l’autodeterminació és a l’agenda del PSOE”

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari