Abascal trasllada a Felip VI el “no rotund” a Pedro Sánchez

El líder de Vox mostra al monarca la "preocupació pel preu col·lectiu" d'un nou govern del PSOE

El rei Felip VI amb Santiago Abascal

Santiago Abascal ha traslladat aquest dilluns a la tarda a Felip VI el “no rotund” de Vox a la investidura de Pedro Sánchez. El líder de la formació d’ultradreta ho ha dit en el marc de la ronda de contactes que el monarca està fent amb els grups parlamentaris per encarregar una nova investidura, després de la fallida d’Alberto Núñez Feijóo.

Abascal també s’ha mostrat preocupat davant del rei espanyol pel “preu col·lectiu” que suposaria un nou govern del secretari general del PSOE. En una compareixença davant dels mitjans en què no ha acceptat preguntes, Abascal ha subratllat que “ni l’autodeterminació és possible” ni tampoc “l’amnistia”. Ambdós conceptes, ha afegit, “deslegitimen” quaranta anys de “democràcia institucional”.

El cap de Vox també ha considerat que les peticions dels independentistes són una ofensa “a la Corona i a l’actuació que va tenir durant el cop d’estat del 2017”. Alhora ha considerat que ambdós conceptes suposen “un pas més” en el “canvi de règim” que, al seu parer, pretenen els sobiranistes catalans.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari