El líder del PP reclama a Sánchez que es posicioni: “Referèndum sí o no?”

Feijóo insta els diputats socialistes a trencar la disciplina de vot i no ser "trànsfugues dels seus principis"

    El president del govern central, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo (Pool Moncloa)

    El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, i candidat a la investidura ha exigit al president del govern espanyol en funcions i líder del PSOE, Pedro Sánchez, que respongui les “exigències clares i nítides” dels partits independentistes. “Amnistia sí o no? Jo dic no. Referèndum sí o no? Jo dic no. I vostè, senyor Sánchez?”, ha preguntat Feijóo aquest divendres en la segona ronda del debat d’investidura al Congrés.

    El candidat popular ha reclamat al líder del PSOE que tingui la “valentia” d’intervenir en la sessió, encara que el líder socialista ha tornat a delegar en el diputat i exalcalde de Valladolid, Óscar Puente, les intervencions. D’altra banda, Feijóo ha tornat a instar els diputats socialistes a trencar la disciplina de vot: “No siguin trànsfugues dels seus votants, dels seus principis i de la Transició”, ha dit.

    El líder del PP ha afirmat que ell té clar que “no vol ser president a costa de la dignitat i la igualtat”, a diferència de Sánchez. “Ho poden anomenar fracàs, si volen. Però ja no hi ha possibilitat de triomf per a cap candidat. No existeix cap èxit possible en l’engany o la mentida”, ha defensat Feijóo.

    (Visited 32 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari