L’Ajuntament de Barcelona multa el Barça per fer obres del Camp Nou fora de l’horari

Les sancions, per activitat detectada l'agost i el setembre, poden arribar als 300 euros cadascuna

Les obres del Camp Nou

L’Ajuntament de Barcelona ha imposat multes al FC Barcelona per realitzar fora d’horari obres de remodelació del seu estadi, l’Spotify Camp Nou, segons ha avançat El Periódico i ha confirmat Europa Press.

El consistori ha relatat que, dijous de la setmana passada, una inspecció efectuada entre la mitjanit i la 1 de la matinada va detectar activitat no autoritzada. A més, segons recull també Europa Press, durant l’agost es van detectar treballs fora de les hores. Per això la Guàrdia Urbana ha tramitat dues sancions que poden arribar cadascuna a un import de 300 euros.

En paral·lel, l’ajuntament ha manifestat que treballa amb el club blaugrana per resoldre aquests incompliments i que preveu convocar als veïns, que s’havien queixat del soroll nocturn de les obres de remodelació de l’estadi, per donar-los explicacions.

(Visited 30 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari