Sánchez farà una investidura “coherent” amb la Constitució

El president critica la "pèrdua de temps descomunal" que suposa l'intent d'investidura de Feijóo

El president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, a la Moncloa (ACN)

El president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha criticat aquest divendres la “pèrdua de temps descomunal” que, al seu entendre, suposa l’intent d’investidura del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que se sotmetrà al criteri del Congrés els dies 26 i 27 de setembre. En un acte a la seu de la CEOE, Sánchez ha afirmat que Feijóo “sembla més preocupat en impedir una altra investidura que en aconseguir la seva”. “Es desentén per complet de la seva investidura i es concentra a evitar-ne qualsevol altra”, ha dit, i actua de manera “nociva per a la nostra societat”, perquè “el temps és de tots els espanyols” i “Espanya té coses molt importants a resoldre i no té per què perdre temps de forma capriciosa”.

Durant la presentació de la proposta estratègica de la presidència espanyola per fomentar la seguretat econòmica i el lideratge social, Sánchez ha promès que si no prospera la investidura de Feijóo i ell rep l’encàrrec de Felip VI, es dedicarà “en cos i ànima a aconseguir una investidura autèntica” i “no perdré el temps en gestos buits”.

“Em dedicaré a dialogar amb la resta de forces polítiques, i lògicament també amb la societat civil, per teixir aliances i posar en marxa un projecte polític en positiu, de progrés i de convivència, que garanteixi l’estabilitat del país i sigui plenament coherent amb la lletra i l’esperit de la Constitució”.

Segons Sánchez, el seu serà “un projecte conciliador” i “basat en els nostres valors, principis, la ciència i en les aspiracions de la majoria social”, que “mirarà els reptes de les pròximes dècades” i en “una estratègia coherent” perquè “Espanya segueixi avançant i no retrocedeixi a temps foscos”.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari