El descarrilament d’un tren sense passatgers a Vilanova i la Geltrú provoca retards a l’R2 Sud de Rodalies

Tècnics de la companyia i d'Adif s'han desplaçat fins al punt per resoldre la incidència

Tren de Rodalies a l'estació de Mataró (Albert Segura, ACN).

El descarrilament d’un comboi a Vilanova i la Geltrú està provocant retards a l’R2 Sud de Rodalies des de primera hora d’aquest divendres. Segons han informat fonts de Renfe, es tracta d’un Talgo que circulava sense passatgers i que ha sortit de la via quan es dirigia al taller de manteniment que la companyia ferroviària té a la capital del Garraf. Tècnics de Renfe i d’Adif s’han desplaçat fins al punt i estan treballant per resoldre la incidència com més aviat millor.

La previsió és que es pugui recuperar la normalitat del servei aquest matí i que es pugui prestar l’oferta habitual a l’R2 Sud.

(Visited 173 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari