Aznar i Rajoy participaran en l’acte del PP del dia 24 de setembre contra l’amnistia

El PP diu que l'acte servirà per fixar les prioritats i rebutjar "privilegis jurídics" als independentistes

Rajoy i Aznar a la convenció del PP a Málaga (ACN)

Els expresidents del govern central José María Aznar i Mariano Rajoy participaran a l’acte que el PP celebrarà a Madrid el 24 de setembre, dos dies abans del debat d’investidura d’Alberto Núñez Feijóo, segons han informat fonts del partit. L’acte tindrà lloc a les 12h, i se celebrarà finalment a l’avinguda Felipe II de la capital espanyola. Segons el PP, servirà per “definir algunes de les prioritats que marcaran el discurs d’investidura” de Feijóo, per “defensar la igualtat entre tots els espanyols”, i per “manifestar el rebuig del PP a qualsevol plantejament que passi per tractar de manera diferent els ciutadans d’un territori o l’altre”.

Alhora, la formació ha assenyalat que també per advertir del “risc” que el PSOE faci una amnistia pels qui “van desafiar l’Estat”, i “esborri” d’aquesta manera “les conseqüències jurídiques del procés”. Feijóo, segons el PP, expressarà un cop més que l’amnistia “comptarà amb el rebuig exprés” del partit, i “recordarà que la seva proposta serà diametralment diferent”.

“Feijóo defensarà una Espanya de ciutadans iguals i rebutjarà els privilegis jurídics a cap altre polític, per més que el seu vot sigui decisiu perquè el nostre país tingui un o altre president”, han conclòs.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari