La sequera desapareix de les batusses polítiques

La severa sequera que Catalunya pateix des de fa mesos va ocupar molts discursos polítics durant setmanes abans de les eleccions generals del juliol passat. Les batusses preelectorals van fer que governs i partits utilitzessin aquest greu problema i les seves conseqüències per fer campanya a favor d’alguns i, sobretot, en contra d’altres. Ja en aquell moment, uns i altres s’acusaven precisament d’estar fent això, d’estar exagerant o minimitzant aspectes que envolten la sequera per pur interès electoral.

El temps –i la realitat– ho ha demostrat. Ja ningú parla de què passa amb la sequera que, tot i no tenir nivells tan preocupants com fa un parell de mesos, segueix en situació crítica. Ja ningú diu que el tema és “clau” per donar suport o deixar caure un govern. Ja ningú veu les eleccions a tocar.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari