Borràs, Turull i Erra, entre els dirigents que formaran el nou òrgan de govern de Junts

El secretariat, format també per Rius, Madaula, Torrents, Pallarès i Saldoni, assumirà algunes funcions de l'executiva del partit

Laura Borràs i Jordi Turull durant una executiva de Junts (Junts)

L’executiva de Junts ha aprovat crear un secretariat permanent format per un grup de dirigents que actuarà com a òrgan permanent de direcció i govern. Es tracta, d’una fórmula que preveuen els estatuts del partit per la qual l’executiva delega algunes de les seves funcions en aquest òrgan. El secretariat estarà format per la presidenta de Junts, Laura Borràs; el secretari general, Jordi Turull; els vicepresidents Anna Erra, Josep Rius i Aurora Madaula; el secretari d’organització, David Torrents; la secretària de finances, Teresa Pallarès; l’adjunt al secretari general, David Saldoni; i els representants de les cambres parlamentàries.

El comunicat que ha enviat Junts no especifica quines són les competències delegades al secretariat, però s’ha decidit activar aquesta fórmula just en l’inici de les converses de cara a una possible investidura del líder del PSOE, Pedro Sánchez. La decisió s’ha pres en una reunió de l’executiva del partit a Altafulla (Tarragonès), sense convocatòria als mitjans de comunicació ni declaracions posteriors.

Des de fa dies s’ha imposat l’hermetisme a les files de Junts, però l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha trencat avui el silenci per assegurar que “no hi ha cap negociació ni s’ha presentat cap projecte d’amnistia”. I ha avançat que fixarà la posició de Junts dimarts vinent, en una conferència des de Brussel·les.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Borràs, Turull i Erra, entre els dirigents que formaran el nou òrgan de govern de Junts”

Feu un comentari