La selecció espanyola arriba a la final del Mundial després d’una victòria històrica davant Suècia

Els gols de Salma Paralluelo i Olga Carmona classifiquen l'equip dirigit per Jorge Vilda

Salma Paralluelo celebra el primer gol d'Espanya davant Suècia (LaPresse)
Salma Paralluelo celebra el primer gol d'Espanya davant Suècia (LaPresse).

La selecció espanyola ha fet història. S’ha classificat per a la final del Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda després de guanyar a Suècia per 2-1 a l’Estadi Eden Park.

L’encontre ha estat molt igualat. No ha estat fins al minut 81 i 89 quan s’ha decidit el partit. La jugadora del FC Barcelona Salma Paralluelo ha signat el primer gol. La sueca Blomqvist ha empatat el partit en el 89.S

Semblava que el resultat es decidiria en la pròrroga fins que la futbolista del Real Madrid Olga Carmona, amb una sabatada increíble, ha marcat el 2-1 definitiu que ha enviat a l’equip espanyol a la final del 20 d’agost. Si el combinat dirigit per Jorge Vilda la guanya, aconseguirà el primer gran títol de la selecció absoluta.