Sumar reclama evitar el “soroll innecessari” en les negociacions amb Junts

Marta Lois defensa la importància que les converses quedin "en el marge de la discreció"

  La líder de Sumar, Yolanda Díaz, en un acte de campanya

  Les negociacions per a la Mesa del Congrés, que es constitueix en tres dies, encara estan en marxa i no hi ha res tancat. En aquest context, des de Sumar demanen actuar “amb la màxima discreció i determinació” perquè les converses “puguin arribar a bon port”. Abans de recollir l’acta de diputada aquest dilluns, la seva nova portaveu parlamentària, Marta Lois, ha expressat la seva “preocupació” perquè hi hagi un “soroll innecessari” que “dificulti” l’entesa amb formacions com Junts per Catalunya, amb qui assegura que estan parlant.

  En aquest sentit, la portaveu de Sumar al Congrés ha apuntat que estan “treballant” perquè hi hagi un acord per a la Mesa que “representi el que la gent ha votat, que sigui una Mesa progressista”, i ha conclòs al respecte: “Estem treballant en això. És molt important que les converses quedin en el marge de la discreció, però estem parlant amb tots els grups, també amb Junts”.

  Justament, els set vots del partit independentista seran claus en la constitució de la cambra baixa i l’expresident Carles Puigdemont ha alertat que la seva formació no negocia “a través de declaracions públiques”. Pel que fa a la proposta de Coalició Canària perquè el PNB presideixi el Congrés, Lois ha refredat la possibilitat i ha apuntat que la configuració de la Mesa ha d’anar en relació amb el “pes electoral” de cada formació.

  (Visited 26 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  1 comentari a “Sumar reclama evitar el “soroll innecessari” en les negociacions amb Junts”

  1. Nos vendió a algunos el PP; siempre los del PSC usando nuestro voto ha sacado réditos del PSOE; la Nueva izquierda era un esperanza, catalanes de sentimiento ibérico y fraternal con las Españas, o rehacemos/organizamos nuestra fuerza/presencia .. o
   Vayámonos
   Que nos eximan de impuestos de compra de vivienda en territorio constitucional y deducción de beneficios por liquidación de nuestra presencia .
   Que “les den a indepes” y a los “pichafreda” que los consienten. Y recordar vamos a territorio español desde el que les consiente todo.

   Respon

  Feu un comentari