L’estranya campanya dels partits ‘indepes’

La darrera campanya ha deixat una conclusió clara dels independentistes: cap dels tres grans partits volia que el seu cap de llista fes una campanya completa, entregada i amb les portes obertes. A Esquerra, han tingut a Gabriel Rufián amagat la majoria de dies, i han estat repartint-li els grans mítings i rodes de premsa amb la seva número dos, Teresa Jordà. A Junts, Míriam Nogueras ha reduït al màxim les seves aparicions davant la premsa, especialment en la darrera setmana de campanya, i en alguna de les compareixences fins i tot hi va haver la temptació de limitar les preguntes per a fer-li. I la CUP ha volgut que Albert Botran compartís tot el protagonisme en actes, entrevistes i rodes de premsa amb la número 1 per Girona, Mireia Vehí.

Gabriel Rufian es va presentar també de cap de llista a les passades eleccions municipals com a candidat a l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet. Però la seva suposada passió pel seu poble que el portava a participar d’aquells comicis es deu haver esvaït aviat. El passat diumenge, Rufian va votar a un col·legi electoral de Badalona, demostrant així que ja ni tan sols resideix a Santa Coloma i que ha canviat la seva residència.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari