A Ciutadans van bojos per tenir ressò mediàtic

Ciutadans va decidir no presentar-se a les eleccions generals del passat 23 de juliol. A més de certificar així la seva defunció com a opció política de futur, la cúpula de Cs assumia així que no participaria de tota l’actualitat política que envolta uns comicis. El que no podien imaginar els seus dirigents és fins a quin punt no formar part del procés electoral els deixaria fora dels mitjans.

Tant és així que a la cúpula del partit a Catalunya admeten que estan “desesperats” perquè veuen que no aconsegueixen colar la seva opinió sobre temes clau que van sortint i que formen part del seu nucli central d’argumentari. Les mateixes fonts de la cúpula de Cs admeten que aquesta campanya els ha servit per a “tastar” què passarà ara que no tenen presència a moltes de les institucions i parlaments de l’Estat.

(Visited 112 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari