Feijóo diu que és “necessari que Espanya parli” i recorda que aquest 23-J es juga “un model de país i un govern fort”

El candidat del PP afirma que es pot iniciar "una nova època" i desitja que els espanyols "decideixin en llibertat"

El líder del Partit Popular, Alberto Núñez-Feijóo
El líder del Partit Popular, Alberto Núñez-Feijóo.

El candidat del PP, Alberto Núñez-Feijóo, assegura que aquest 23-J és “necessari que Espanya parli” i recorda que, en aquestes eleccions, es juga “un model de país i tenir un govern sòlid i fort”. Feijóo diu que tot allò que decideixin les urnes “estarà bé”, i que “tot el que parli Espanya amb claredat i nitidesa serà bo per als espanyols”. El president popular, que ha votat al col·legi Ramiro de Maeztu de Madrid, també ha afirmat que aquesta nit, quan l’escrutini ja estigui avançat, es “pot iniciar una nova època”.

Núñez-Feijóo ha desitjat que els espanyols “decideixin en llibertat” i que l’Estat “doni una lliçó a tot el món” dient que Espanya “és capaç de votar un 23 de juliol, vencent la temperatura, els desplaçaments i les vacances”.

Alberto Núñez-Feijóo ha agraït a tots aquells espanyols que fan un parèntesi a les seves vacances per anar a votar aquest 23-J. “Em sento orgullós, perquè tot i el temps plenament estiuenc i que hi ha molta gent fora dels seus domicilis, hi està havent una gran participació; persones que agafen l’avió, el tren o el cotxe per desplaçar-se a Madrid”, ha dit el president dels populars.

El cap de llista del PP a les eleccions al Congrés dels Diputats per Barcelona, Nacho Martín Blanco, ha demanat “una altíssima participació” als comicis que se celebren aquest diumenge. Minuts després de votar al Casal de Gent Gran de Sant Ildefons, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, el candidat popular ha remarcat la importància de votar malgrat ser “una data difícil”.

Martín Blanco s’ha mostrat “esperançat” que hi haurà “un canvi” a Espanya. “l’Estat necessita un canvi per girar full del període fosc del ‘sanchisme'”, ha subratllat. Ha augurat que Barcelona i Catalunya seran “fonamentals” en aquesta nova etapa.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari