Feijóo s’excusa dient que Marcial Dorado era “contrabandista”, i no narco, quan el va conèixer

El candidat del PP retreu a Sánchez que faci servir "brossa" per desprestigiar-lo

Alberto Núñez Feijóo

Foto: ACN, Andrea Zamorano

El candidat del PP a la presidència del govern, Alberto Núñez Feijóo, ha dit aquest divendres, en una entrevista concedida a la cadena COPE, que quan va conèixer Marcial Dorado “havia estat contrabandista” i “mai narcotraficant“, difon l’ACN.

Feijóo ha respost els retrets de PSOE i Sumar dels últims dies per les seves fotografies en un vaixell de Dorado a mitjans dels anys 90, carregant contra l’aspirant socialista, Pedro Sánchez, de qui ha dit que sap que “mai ha tingut res a veure amb l’activitat final d’aquest senyor tan mencionat per algun grup de comunicació”. El presidenciable del PP ha retret als seus adversaris polítics que facin servir el que ha descrit com “brossa” per desprestigiar-lo.

El líder del PP ha lamentat que ja fa 30 anys i cinc campanyes electorals que s’utilitzen aquestes imatges amb el narcotraficant contra ell i s’ha defensat manifestant que són imatges que estan en un sumari de l’Audiència Nacional i mai se li ha demanat declarar.

“Hi ha moltes persones amb fotos amb aquest senyor, de tots els partits polítics i cap ha estat cridat a declarar”, ha indicat.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Feijóo s’excusa dient que Marcial Dorado era “contrabandista”, i no narco, quan el va conèixer”

Feu un comentari