PSOE: preocupa més el cara a cara que la campanya del 23-J

Durant setmanes, el candidat del PSOE a la reelecció com a president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, s’ha passejat generosament per tots els mitjans concedint entrevistes i parlant de voler donar-ho tot en aquesta campanya per demostrar que el seu model d’Espanya és millor que el del Partit Popular.

És l’estratègia del president Sánchez, confrontar directament amb Alberto Núñez Feijóo i els populars per poder posar-los contra les cordes per les seves contradiccions, els pactes amb Vox, i per participar en el que els socialistes anomenen la “campanya de deshumanització de Pedro Sánchez”.

I el moment perfecte perquè aquesta confrontació els hi anés a favor era el cara a cara entre Sán­chez i Feijóo del dilluns passat. Tanta importància li van donar al PSOE a aquest debat a dos que la cúpula del partit admetia que els preocupava molt més aquest cara a cara que la resta de la campanya.

De fet, Pedro Sánchez va estar a l’acte d’inici de campanya de dijous i després pràcticament va desaparèixer, fins al debat de dilluns amb Feijóo. Estava tancat amb el seu equip de confiança i amb experts en debats preparant el ‘cara a cara’.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari