Martín Blanco cola Ciutadans a la campanya dels populars

El cap de llista del PPC al Congrés, Nacho Martín Blanco, va estar militant i a la direcció estatal i catalana de Ciutadans fins fa només un mes. Més enllà que es pugui (o no, segon les interpretacions) considerar el seu cas com un cas de transfuguisme, és cert que Martín Blanco ha desenvolupat tota la seva carrera política a Cs.

Quan els d’Albert Rivera el van fitxar, ho van fer precisament perquè provenia de l’òrbita del PP, on ha acabat tornant en veure venir la desaparició de Ciutadans.

I ara, després de tants anys, costa reconfigurar les frases fetes i els automatismes en les declaracions a la premsa. Tant és així, que en el primer dia de campanya electoral Martín Blanco es va equivocar dos cops i enlloc d’esmentar al PP va parlar de Ciutadans. Va intentar que no es notés, però la rectificació va ser més que evident.

(Visited 50 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari