Quin comentari de Sílvia Orriols ha causat befa a les xarxes socials?

Sílvia Orriols amb la vara d'alcaldessa i la barretina del seu avi (Gerard Vilà, ACN)
Sílvia Orriols amb la vara d'alcaldessa i la barretina del seu avi (Gerard Vilà, ACN)

L’alcaldessa de Ripoll i líder del partit independentista d’extrema dreta Aliança Catalana, Sílvia Orriols, s’ha defensat de les crítiques per haver acatat l’ordre de la Junta Electoral de retirar la bandera independentista de l’Ajuntament de Ripoll, i ha assegurat que no s’ha donat per vençuda en el seu afany de desentendre’s d’Espanya i “anar cap a la Declaració Unilateral d’Independència (DUI)”, com va manifestar el darrer dissabte en una entrevista a l’ACN.

Després que una multitud d’usuaris de Twitter li hagin recriminat la contrarietat d’haver obeït la Junta Electoral alhora que aposta per fer una DUI, Orriols s’ha dirigit als qui l’han acusat de tirar la tovallola, i ha indicat que una mostra que no s’ha rendit és que té la bandera independentista al balcó de casa i que duu “CAT” a la matrícula del seu vehicle, tapant la lletra E que porten les matrícules espanyoles.

“Regidors que no tenen l’estelada al balcó de casa, ni el CAT damunt la matrícula dient-me a mi (que sempre he tingut i tinc l’estelada al balcó i el CAT damunt la matrícula) que m’he rendit. No em feu riure si us plau…”, ha publicat la líder d’Aliança Catalana a Twitter. Aquest tuit d’Orriols ha desencadenat la befa de diversos usuaris, molts dels quals han assenyalat, en to irònic: “Ara sí que ho tenim a tocar”, referint-se a la independència.

L’humorista Joel Díaz s’ha sumat als comentaris i ha titllat les paraules de l’alcaldessa de Ripoll d'”excuses de botiflera”. Per la seva banda, el també humorista Manel Vidal -company de Díaz a La Sotana– ha tractat Orriols de “curta”: “Heu entronitzat una persona més curta que una cua de conill i més processista que els processistes només perquè us fan por els moros. Una altra victòria de Casablanca”, ha publicat.

(Visited 415 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari