El president del Senat denuncia que Feijóo no ha actualitzat la seva declaració de béns

Ander Gil remarca que té "l'obligació" de fer-ho des del moment en què reconeix percebre un sou del PP

Alberto Núñez Feijóo
Alberto Núñez Feijóo

El president del Senat, Ander Gil, ha denunciat que el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, no ha actualitzat la seva declaració de béns amb el sou que li paga el PP una setmana després que li demanés. Gil afirma en un comunicat que “cal recordar que el termini d’una setmana que se li indicava a la carta no era sinó una deferència d’aquesta Presidència”. El president del Senat remarca que actualitzar la declaració de béns és “obligació de tots els senadors i senadores” quan es produeix “qualsevol modificació de les circumstàncies respecte de les inicialment declarades en prendre possessió”.

Per això, Gil torna a fer “una crida” a Feijóo “perquè reflexioni sobre la seva negativa a preservar la transparència exigida per al bon govern”. “Transcorreguda aquesta setmana, que vencia en el dia d’ahir, el senador Núñez Feijóo no ha complert amb aquest requeriment que és preceptiu per a tots els senadors. Per a tots, sense excepció”, insisteix Gil, que argumenta que així ho fixa la legislació vigent.

El president de la cambra alta subratlla que a Feijóo “no se li demana res que no se li demani a la resta de parlamentaris de les Corts Generals” i diu que el líder del PP té obligació d’actualitzar la declaració de béns des del mateix moment en què va reconèixer percebre “una segona nòmina aliena al Senat”.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari