Batet es disculpa per dir que la majoria no té problemes per pagar el lloguer

La número 1 del PSC per Barcelona afirma que sap "el que costa poder pagar-se un habitatge"

Meritxell Batet

Foto: ACN, Jordi Bataller

La presidenta del Congrés i número 1 per Barcelona del PSC a les eleccions generals del 23 de juliol, Meritxell Batet, ha demanat “disculpes si avui no m’he explicat bé”, després d’haver dit en una entrevista a SER Catalunya, sobre una mesura en benefici de les famílies vulnerables, que “la majoria de la població no té problemes per seguir pagant el lloguer”.

“Sé el que costa poder pagar-se un habitatge”, ha manifestat en dos missatges amb què també ha expressat que “el pagament de lloguers i hipoteques” representa “bona part dels ingressos de les famílies cada mes”.

A la SER Catalunya, Batet havia indicat que les famílies vulnerables es podran beneficiar d’una pròrroga d’un any sobre el període en què no poden encarir-les el lloguer, gràcies a la nova llei d’habitatge. Tot seguit, havia afegit que aquesta mesura no es dirigeix a la majoria de població perquè “la major part de la població no té problemes per seguir pagant el lloguer”.

La candidata socialista també ha aprofitat a Twitter per afirmar que el govern de Pedro Sánchez “és el primer que ha posat límit a l’increment dels arrendaments i protegeix i continuarà protegint les i els llogaters més vulnerables”.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari